Kameran,

Heeej, idag har jag fått en ny kamera! Den är asbra, och den är bättre än den som jag ville ha, så jag fick inte den kameran jag ville ha, ville ha en Olympus kamera, men fick en Lumix =D

träningen §

Gud va skönt det varidag! Jätte lätt träning och skitkul innan. Jag träffade anton och melissa innan träningen skit kul var det. Vi satt och snackade och sånt i caféterian. Fick låna hans mössa och ipod :D bra musik.. =D. Sen kom det folk, och då gick vi in, så tränade vi. Precis innan träningen så började jag och sara sjunga ashögt på alla möjliga låtar.
DET VAR SÅ JÄVLA BRA!
Fast typ en tjej i c- grupppen glodde asmkt på oss.
 Hon är fan keff... Bara för att hon är mobbad och inte vågar bjuda lite på sig själv. Irreternade...
Aja, ska rita asmk nu, ligger efter med en bilduppgift..

Bye <3

ny dag

Hej, idag ska jag typ på laserdome med klassen  ?, har faktiskt inte kollat upp det, men jag tror det. ska typ ha mjukis byxor på mig och nån t-shirt. sms:ade min kompis och frågade men hon har inte svarat :( Aja typ men i alla fall, så har mobilen typ fullt batteri så jag kan typ spela hela resan in till typ gamla stan, sen kommer jag åka in direkt till träningen. Undrar om annika är där, om man kan få lite massage ? Behöver det, mina axlar är helt freakade. Men har börjat göra axelövningar igen :).
  OCH PÅ FREDAG ÄR JAG LEDIG FRÅN SIMNINGEN! :/
nån som vill hitta på nått ?

Ses senare ;)

min dag typ..

Tjoo, har tränat och är hemma och chillar, inne på bdb och kollar på bilder. Ska få en ny kamera snart, när den kommit in på siba. Den är typ slutsåld... Då kommer det i alla fall upp bilder på min lilla blogg och min bdb. Är EJ aktiv på pa, typ det träkigaste som finns enligt mig. Träningen gick bra idag och det var kul och skönt. Passet var väl helt okej. Fick typ värsta astma attacken.
Skolan har väl varit helt okej idag, var bordvärd idag -.-'. Alltså att jag skulle torka bord med sandra i min klass. Jag började med det 10:40 och slutade 13:00. Mycket för att torka bord, ta bort mat från bordet och ta bort glas/tallrikar som folk inte hade plockat undan. Efter allt dedär så skulle man bära upp alla stolarna i HELA matsalen eller som Bernt säger det ; " Resturangen". Vilket var ganska jobbigt.... Men en bra sak va typ att på måndag så får jag sovmorgon till 12:40. Började annars 08:00 och slutar 15:55, så det är väl lite lyx. Och på onsdag (imorgon) så ska jag spela laserdome med klassen. Min lärare bara; OCH SÅ HAR VI EN REGEL NÄR VI KOMMER DIT! INGEN FÅR SKJUTA PÅ MIG! Alla började typ asgarva. Aja, skriver mer imorn, då jag har typ lite mer tid...

Bye <3

Ny Blogg

Nu är det så att jag inte pallar att alla andra har blogg, så då är det väl lika bra att skaffa sig en egen blogg. På MIN blogg kommer jag skriva om allt som berör mig,mitt liv mina känslor och de saker jag gör. Bäst att accpetera detta, eller så behöver du inte läsa min blogg.

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0